Plan een afspraak!

Werving & selectie

/Diensten

Werving en selectie is een belangrijke dienst die we aanbieden als HR- en marketingspecialisten. Door het uitbesteden hiervan bespaar jij geld én tijd. Niet overtuigend genoeg? Je hebt ook nog eens een grotere kans op het vinden van de perfecte kandidaat. We leggen je graag uit wat deze dienst inhoudt en hoe het werkt.
Scroll down

Wat is werving en selectie?

Het moment dat jij een openstaande functie binnen jouw bedrijf hebt, ga je op zoek naar geschikte kandidaten. Dit proces noemen we werving en selectie. Denk bijvoorbeeld aan het adverteren van de vacature, screenen van sollicitaties en uitvoeren van sollicitatiegesprekken. Het doel hiervan is om de juiste persoon voor de functie te vinden.

Geen tijd? Geen probleem.
Wij nemen het gehele proces uit handen.

Hoe werkt ons proces?

Wanneer jij besluit om een functie te vullen, plaats je direct een vacature. Deze omvat informatie over de rol, vereiste kwalificaties en vaardigheden. Zodra de sollicitaties binnen stromen, selecteren wij de beste kandidaten en nodigen we ze uit voor een gesprek.


Als wij de ideale match hebben gevonden, nemen we contact met je op. Ben jij overtuigd van een perfecte match? Dan regelen wij de rest.

Verbind je bedrijf met toptalenten

Waarom werving en selectie?

Werving en selectie zijn belangrijk omdat ze de basis vormen voor het aannemen van geschikte kandidaten. Hieronder vind je enkele voordelen:

Tijdbesparing

Werving en selectie is een lang proces en kan tijdrovend zijn. Doordat wij het proces overnemen, heb jij de tijd om te focussen op je kernactiviteiten.

Grotere talentenpool

Snel en transparant

Ons team beschikt over recruitmentervaring die nodig is om de juiste hard- en soft skills te herkennen. Wij verzorgen snel en transparant de beste HR- en marketingprofessionals voor jouw bedrijf.