Plan een afspraak!

Op zoek naar nieuw talent? Wij helpen!

Ons doel is om de beste HR- en marketingtalenten te vinden voor jouw bedrijf. Professionals met de juiste skills én die bij je bedrijfscultuur passen.
Heb je vragen?

Neem contact met ons op!

Wij vinden de beste HR- en marketingprofessionals, freelancers en gedetacheerden.

Het vinden van de perfecte kandidaat kan uitdagend zijn, vooral in de competitieve arbeidsmarkt. Of je nu op zoek bent naar tijdelijke ondersteuning of een nieuw vast teamlid, wij kunnen helpen. We gebruiken de nieuwste recruitmenttechnieken en hebben een uitgebreid netwerk van professionals in HR en marketing. Maar dat is nog niet alles. Wij bieden detachering aan als een flexibele en kosteneffectieve oplossing. Zo kan jij snel en gemakkelijk ondersteuning inroepen bij piekperiodes of specifieke projecten, zonder extra personeel in dienst te nemen.

Onze
werkwijze

Wij weten dat het aannemen van de juiste kandidaat cruciaal is voor het succes van je bedrijf. Ons team neemt bij een samenwerking het gehele wervings- en selectieproces van je over:

1. Kennismaking

Wij begrijpen dat het vinden van de ideale kandidaat verder gaat dan het kwalificeren van een cv, daarom richten wij ons op duurzame samenwerkingen. Het is belangrijk dat we elkaar goed leren kennen, om er zeker van te zijn dat de perfecte kandidaat bij jouw bedrijf past. Onze voorkeur gaat uit naar een fysieke ontmoeting op kantoor. Maar dit kan ook zeker telefonisch of via een videocall. Tijdens deze kennismaking bespreken we o.a. jouw wensen en geven we informatie over onze werkwijze.

4. Selectie

2. Ons netwerk

5. Aanbod

3. Onlinecampagnes

6. Evaluatie