Plan een afspraak!

Disclaimer

Algemeen 
De informatie op deze website is met grote zorg samengesteld. Hoewel Qonnections er alles aan doet om ervoor te zorgen dat de informatie accuraat en actueel is, kunnen we geen garanties geven over de volledigheid, juistheid, actualiteit of geschiktheid van de informatie op deze website. Qonnections kan daarom niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten en er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie op deze website. Op onze diensten en de inhoud van deze tekst is het Nederlandse recht van toepassing.

Externe links
Deze website kan links bevatten naar externe websites of bronnen van derden. Qonnections is niet verantwoordelijk/aansprakelijk voor de inhoud, beschikbaarheid, juistheid of enige andere aspecten van deze externe websites of bronnen. Het gebruik van deze links is op eigen risico, Qonnections is niet aansprakelijk voor enige schade of verlies veroorzaakt door het gebruik ervan.

Aansprakelijkheid
Voor zover toegestaan naar Nederlands recht, wijst Qonnections uitdrukkelijk alle aansprakelijkheid af voor directe, indirecte, incidentele, gevolg- of speciale schade die voortvloeit uit of op enige wijze verband houdt met het gebruik van deze website, inclusief maar niet beperkt tot verlies van winst, onderbreking van de bedrijfsvoering, verlies van programma's of andere gegevens op uw informatiesysteem.

Copywright
De inhoud van deze website, zoals teksten, grafische elementen, logo's, buttons, audio en software is eigendom van Qonnections en is beschermd onder het Nederlandse en internationale auteursrecht. Alle content op deze website (samenstelling, inhoud en structuur) is auteursrechtelijk beschermd. De content op deze website mag op geen manier worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Qonnections.

Wijzigingen
Qonnections behoudt zich het recht voor om de inhoud van deze website en deze disclaimer op elk moment en naar eigen inzicht te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.