Plan een afspraak!

Til je carrière naar
een hoger niveau

Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Of je nu een ervaren professional bent of net jouw eerste stap zet op de arbeidsmarkt, wij zijn er om jou te helpen.
Heb je vragen?

Neem contact met ons op!

Ons doel is om jou te assisteren bij de zoektocht naar je ideale baan.

Met oprechte interesse in- en de volledige focus op jouw wensen en behoeften, gaan wij aan de slag om de juiste uitdaging voor je te vinden. We hebben een breed netwerk van bedrijven die ondersteuning nodig hebben in HR en marketing. Zo vinden wij de perfecte functie die past bij jouw vaardigheden en ambities.


Als HR- en marketingexperts weten we hoe belangrijk het is om te werken bij een bedrijf waar jij je thuis voelt en kan groeien. Wij zijn er om je te helpen jouw carrièredoelen te bereiken en droomcarrière werkelijkheid te maken.

Onze
werkwijze

Wij helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging, zodat jij kan groeien in je carrière:

1. Kennismaking

Wij helpen je graag bij het vinden van de ideale uitdaging, daarom willen we je leren kennen. Nu denk je misschien: maar ik heb mijn cv toch al gestuurd? Toch plannen we graag een kennismaking met je in.

Wat motiveert jou? Waar werk jij naartoe en wat zoek je in een werkomgeving? De antwoorden op deze vragen maakt voor ons duidelijk wat jouw behoeften en wensen zijn. Een kennismaking kan face-to-face, telefonisch of via videocall.

3. Solicitatieproces

2. Vacatures

4. Evaluatie