Plan een afspraak!
Optimaliseer talent

Human Resources

Human Resources (HR) is de drijvende kracht achter een gezond en succesvol bedrijf. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het aantrekken, behouden en ontwikkelen van talent. Onze passie voor HR en ons persoonlijke aanpak zorgen ervoor dat we altijd de juiste match weten te maken.

Scroll down

Wij hebben de expertise en het
netwerk
om de beste kandidaten
en bedrijven te vinden.

Dit zijn een paar belangrijke rollen:

Hoofd personeelszaken

Een leidinggevende die verantwoordelijk is voor de HR-afdelingen en het ontwikkelen talentbeheerstrategieën en arbeidsrelaties.

HR-manager

Een HR-manager coördineert verschillende HR-activiteiten en zorgt voor de naleving van wet- en regelgeving op het gebied van arbeid.

HR-medewerker

Een medewerker die de HR-afdeling ondersteunt bij verschillende werkzaamheden, zoals administratie, communicatie en het bijhouden van personeelsgegevens.

HR-administrator

Een HR-administrator beheert en verwerkt personeelsgegevens en HR-gerelateerde documenten en correspondentie.

Corporate recruiter

Een bedrijfsrecruiter werft en selecteert kandidaten voor vacatures binnen hun bedrijf.

Managementassistent

Iemand die het managementteam van een bedrijf ondersteunt bij administratieve en organisatorische taken.

HR-businesspartner

Een professional die samenwerkt met uitvoerende managers om HR-strategieën te ontwikkelen en implementeren die bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen.

HR-generalist

Een professional die verschillende HR-taken uitvoert binnen een bedrijf, zoals werving, selectie, onboarding en prestatiebeheer.

HR-interimmer

Een tijdelijke HR-professional die wordt ingehuurd om een specifiek project of probleem binnen een bedrijf op te lossen.

Recruitment businesspartner

Een recruiter businesspartner ontwikkelt en voert talentstrategieën uit om de juiste kandidaten te vinden en behouden voor bedrijven.

Officemanager

Een leidinggevende die de HR-afdeling ondersteunt met administratieve werkzaamheden en de dagelijkse kantooractiviteiten beheert.

Zoek je een andere functie op het gebied van HR? Neem contact met ons op.