Plan een afspraak!
Versterk je merk

Marketing

Marketing is de motor van bedrijfsgroei. Het speelt een cruciale rol in het succes van een bedrijf en kan niet worden genegeerd. Marketingactiviteiten zijn gericht op het aantrekken en behouden van klanten en verhogen van de omzet. Hierdoor kan jij langdurige relaties opbouwen met klanten en de merkbekendheid vergroten.

Scroll down

Door onze ervaring in de marketingsector, weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste functie te vullen.

Dit zijn enkele voorbeelden:

Hoofd marketing

Een senior executive die verantwoordelijk is voor de marketingstrategie en –activiteiten van een bedrijf.

Copywriter

Iemand die teksten schrijft, zoals advertenties, marketingmateriaal en web-inhoud, om mensen te overtuigen van een bepaald idee of verkoop.

Brandmanager

Een brandmanager ontwikkelt en beheert de identiteit en perceptie van een merk om de merkbekendheid te vergroten.

SEA-specialist

Een SEA-specialist beheert zoekmachineadvertentiecampagnes om verkeer naar websites te leiden en conversies te stimuleren via betaalde zoekadvertenties.

Contentmarketeer

Een contentmarketeer creëert en deelt waardevolle inhoud om de merkbekendheid en verkoop te vergroten.

PR- en communicatiespecialist

Een PR- en communicatiespecialist ontwikkelt en implementeert strategieën om de relaties van een bedrijf met het publiek en media te verbeteren en behouden.

Groeistrateeg

Een professional die zich focust op het identificeren van innovatieve en creatieve manieren om bedrijfsgroei te stimuleren (meestal) met technologie en data-analyse.

Marketingmanager

Een leidinggevende die marketingactiviteiten en– campagnes plant, implementeert en beheert om verkoop te stimuleren en merkbekendheid te vergroten.

SEO-specialist

Een SEO-specialist optimaliseert websites en inhoud om de zichtbaarheid van de website in zoekmachines te verbeteren.

Onlinemarketeer

Iemand die marketingcampagnes op digitale kanalen beheert en optimaliseert om bedrijfsdoelen te bereiken.

Linkbuilding specialist

Iemand die focust op het verkrijgen van kwalitatieve externe links naar een website om de autoriteit te vergroten en de positie in zoekmachines te verbeteren.

Recruitmentmarketeer

Een professional die marketingtechnieken gebruikt om geschikte kandidaten aan te trekken en te werven voor openstaande functies binnen een bedrijf.

Ben je op zoek naar een positie
die er niet tussen staat?
Wij helpen je graag verder